Agentie funerara Suceava IOF EUROPA SRL

IOF EUROPA SRL

AGENTIE FUNERARA Suceava reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie funerara Suceava: IOF EUROPA SRL.

transport funerar europa repatriere decedati suceava

Despre Noi

Agentia Funerara IOF EUROPA va sta la dispozitie non-stop cu servicii funerare complete in Cluj-Napoca si va ofera consultanta cu privire la pasii necesari de urmat pentru o inmormantare. Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna prilej de tristete. Noi nu va putem alina aceasta durere, insa va oferim ajutor profesionist intr-un moment greu al vietii si sprijinul nostru.

Agentia Funerara IOF EUROPA se ocupa si de serviciul de repatriere si pun la dispozitia clientilor tot ceea ce este necesar in aceasta situatie de la consultanta non stop si pana la intocmirea intregului dosar şi documentatiile aferente unui deces.

repatrieri transport funerar europa suceava

IOF EUROPA se poate ocupa de toata documentatia necesara pentru repatrierea decedatului in cele mai bune conditii legislative, de igiena si de pastrare in tara in care va fi inmormantat decedatul, mai exact asigura transportul din tarile europene catre Romania - Republica Moldova, dar si din Romania catre Rep. Moldova si tarile europene.

Repatrieri decedati Italiarepatrieri europa suceava
Repatrieri decedati Anglia
Repatrieri decedati Franta
Repatrieri decedati Austria
Repatrieri decedati Belgia
Repatrieri decedati Germania
Repatrieri decedati Olanda

IOF EUROPA specializată in transport funerar international, serviciu ce presupune ca persoana decedata sa fie ridicata de catre personalul firmei din locatia in care acesta se afla: domiciliu, azil, morga sau spital, depozitata intr-un sicriu din material de zinc ca mai apoi sa fie transportata pana la destinatie.

repatrieri transport international europa suceava

Va punem la dispozitie toata competenta si experienta noastra in domeniu, insotita de o gama completa de produse si servicii funerare. Astfel, comercializam sicrie si accesorii necesare evenimentelor funerare; asiguram preluarea, manipularea, imbalsamarea si toaletarea decedatului, efectuam transport funerar cu masini omologate si repatrieri. Tot in sprijinul clientilor asiguram documentatia necesara obtinerii ajutorului de inmormantare.

Cheltuielile aferente procedurilor de transfer al unui decedat dintr-o tara in alta sunt destul de ridicate, motiv pentru care firma de pompe funebre IOF EUROPA SRL vine in sprijinul familiei indurerate asigurand transportul decedatului si pe baza politei de asigurare.

IOF EUROPA SRL tratatează cu seriozitate si atentie pentru ca repatrierea celui trecut in nefiinta sa se desfasoare intr-un mod corespunzator, astfel incat persoana decedata sa ajunga acasa in conditii optime legal si igienic.

acte transport funerar international

Suntem la dispozitia dvs 24 / 24. Personalul nostru calificat este pregatit sa iti ofere asistenta in intreg procesul de repatriere. Fie ca doresti sa soliciti transport funerar international din Europa in Romania sau transport funerar intern, noi suntem la dispozitia ta.

Servicii Funerare

Repatriere decedati

Repatriem persoane decedate si organizam transport funerar international din Europa oriunde in Romania.

Noi asiguram ca transportul se face in conditii de pastrare si igiena prevazute de normele europene, respectiv transportul se va face intr-un sicriu special, format din sicriu de zinc la interior si sicriu de lemn la exterior.

  • Noi ne ocupam de intocmirea documentatiei oriunde in Italia la cele mai mici preturi
  • Noi ne ocupam de livrarea sicriului
  • Noi ne ocupam de transportul persoanei neinsufletite pana la destinatie in Romania

Firma noastra va poate oferi urmatoarele modalitati de repatriere, dupa caz:

  • transport funerar international de peste hotare din orice tara pana in orice oras din Romania si Republica Moldova (dar si Bulgaria, Macedonia, Albania)
  • transport funerar pe cale terestra cu dricuri special omologate.
  • transport funerar aerian.
  • transport cenusa, in caz de incinerare.