Agentie funerara Tudor Vladimirescu Servicii funerare Tudor Vladimirescu - EDEN FUNERARIA FAMILY SRL

Servicii funerare Tudor Vladimirescu - EDEN FUNERARIA FAMILY SRL

AGENTIE FUNERARA Tudor Vladimirescu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Agentie funerara Tudor Vladimirescu: Servicii funerare Tudor Vladimirescu - EDEN FUNERARIA FAMILY SRL.

servicii funerare galati tudor vladimirescu ivesti eden

Despre Noi

Agentia funerara EDEN FUNERARIA FAMILY va sta la dispozitie non-stop cu servicii funerare complete in Ivesti - Liesti - Umbraresti - Hanu Conachi - Tudor Vladimirescu si imprejurimi, oferind consultanta si indrumare cu privire la toti pasii necesari de urmat pentru o inmormantare.

pompe-funebre-servicii-funerare-tudor-vladimirescu-galatiPierderea unei persoane dragi este intotdeauna prilej de tristete. Noi nu va putem alina aceasta durere, insa va oferim consiliere intr-un moment greu al vietii si sprijinul nostru. In momentele dificile, suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama complete de servicii funerare, incercand in primul rand sa va consiliam si sa va oferim suportul nostru, sa va scapam de griji, ocupandu-ne de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci. Scopul nostru este de a veni in ajutorul famiilor indoliate, astfel incat despartirea sa fie cat mai usoara.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse si articole funerare, astfel incat sa va putem satisface orice dorinta. Ne desfasuram activitatea prompt si cu profesionalism.

Servicii si Produse Funerare

  Agentia noastra este specializata in servicii funerare cu scopul de a prelua responsabilitatea in urma producerii unui deces. Pompe Funebre Eden Funeraria Family va ofera articole si servicii funerare complete:

  • sicrie si cruci
  • inchiriere capac frigorific
  • transport funerar
  • monumente funerare
  • cosmetizare si imbalsamare
  • consiliere acte deces
  • organizare inmormantare
  • coroane, jerbe, coronite
  • articole funerare: prosoape, batiste, imbracaminte, lenjerii, urne etc
  • mese de pomenire

- Acoperim fara probleme toate cartierele Galatiului, localitatile invecinate, transport in tara si international.
- Prin toate aceste servicii va punem la dispozitie experienta noastra cumulata in peste 10 ani de activitate in servicii funerare.
- Pentru a simplifica etapele ce se parcurg in cazul unui deces, recomandam clientilor nostri efectuarea unei precomenzi.
- Aceasta se poate realiza printr-o vizita prealabila la magazinul nostru pentru a cunoaste produsele ce le oferim, pentru a stabili tipul de servicii funerare pe care le doriti si costurile pe care le implica.
- Personalul firmei este reprezentat de oameni seriosi, cu tinuta morala.

 

Galerie foto